Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa kesäiseen Pärnuun!

Viiking Spa, suuri ja suosittu kylpylähotelli sijaitsee kätevästi Pärnun huvipursisataman ja keskustan välissä! Loistava lomanviettopaikka myös sinulle, joka haluat kylpylässä rentoutumisen lisäksi tutustua Pärnun kaupunkiin. Vaikka Pärnu onkin tunnettu kylpyläkaupunki, on kaupungissa paljon muutakin nähtävää. Lähde kävelylle upealle hiekkarannalle ja illallista tunnelmallisissa ravintoloissa!

Viiking kylpylä on avattu ensi kerran vuonna 1993 ja sitä on laajennettu useaan otteeseen tämän jälkeen. Vuonna 2012 avatun D-rakennuksen myötä Viiking kylpylä tarjoaa perinteikästä ja modernimpaa majoitusta neljässä eri rakennuksessa, jotka on yhdistetty toisiinsa käytävin.

Hotellissa on avattu vuonna 2015 Viiking Saaga vesi- ja saunakeskus. Iso uima-allas erilaisilla rentouttavilla vesihierontapisteillä, vastavirtajoki, lastenallas, suolasauna, Aromi-höyrysauna, suomalainen sauna, japanilainen allas, poreallas, allasbaari, kattotasanteella viikinkien kota-sauna.

Sunnuntai 20.7.2025
Lähdemme matkaan aamulla kotipaikkakunnilta kohti Helsinkiä, josta siirrymme klo 13.30 Tallinkin Megastar aluksella Tallinnaan. Tallinnasta ajamme Pärnuun ja majoitumme Viiking Spa Superior-luokan huoneisiin noin klo 18.00. Päivällinen kylpylän ravintolassa.

*Kaikissa Superior-luokan huoneissa on wc, bidee suihku (D talon huoneissa, ja osassa C talon huoneita), suihku, hiustenkuivaaja, puhelin ja tv sekä parketti/muovimatto, viileäkaappi sekä kylpytakit (aikuisille). Huoneissa on 2 erillistä vuodetta, jotka voidaan tarvittaessa siirtää yhteen. Lisäksi huoneissa on ilmastointi ja parveke, parvekkeella ei saa tupakoida. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Huoneet sijaitsevat C ja D talossa, sekä A talon 4. kerroksessa. Jokaisessa talossa huoneet ovat hieman erilaisia.

Maanantai 21.7.-Perjantai 25.7.2025
Aamiainen hotellissa ja omatoimista tutustumista kaupunkiin tai käydä kauneushoidoissa. Viiking Saagan sauna- ja allasosasto käytössä aukioloaikoina su-to 10-21.00, perjantaina 12-17.00, aamu-uinti C-talon uima-altaalla klo 6.30-7.30.

Lauantai 26.7.2205  
Hotelliaamiainen ja lähdemme klo 09.00 kohti Tallinnaa. MyStar laiva lähtee Tallinnasta takaisin Helsinkiin klo 13.30, joten Tallinnan satama-alueella on mahdollista vielä tehdä ostoksia. Kuljettaja antaa ohjeet laivaan noususta matkan aikana.

Matkan hinta / henkilö:
*679 €, aikuinen kahden hengen Superior-huoneessa
*1020 €, aikuinen yhden hengen Superior-huoneessa<

*395 €, lapsi 4-14v lisävuoteessa kahden aikuisen seurassa
* 80 €, lapsi 0-3v pelkkä kuljetus, ei vuodepaikkaa

Hinta sisältää:
– bussikuljetuksen
– laivamatkat kansipaikoin Helsinki-Tallinna-Helsinki
– majoitus 6 yötä Superior-luokan huoneessa
– aamiainen kylpylässä 6x
– aamusauna ja -uinti ma-pe klo 6.30-07.30, la-su 7.-10.00 (C-talon saunaosasto)
– vesi- ja saunakeskuksen Viiking Saaga rajaton sisäänpääsy aukioloaikoina, Su 10-21.00, Ma-To 12-21.00, Pe 12.-17.00.
– Kuntosalin laitteiden käyttö aukioloaikoina

Lisämaksusta, etukäteen ostettuna vuonna 2025:
-Buffetlounas Megastar/Mystar 30,50 €/henkilö/suunta

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 20 henkilöä. Tällä matkalla tarvitaan voimassaoleva passi tai virallinen henkilökortti. Ajokortti tai kuvallinen Kela kortti ei kelpaa. Ilmoitathan mahdolliset ruoka-aineallergiat varauksen yhteydessä. 

Alustava reitti: Ruovesi - Vilppula - Mänttä - Orivesi - Tampere - moottoritien pysäkit matkalla Helsinkiin
Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmotathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.