Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa Heinolaan ostoksille!

Heinolan Heila tarjoaa elämyksiä mielelle ja kielelle
Yli 1000 neliön lähiruokatori Heinolan Heila ravintoloineen on elämys jo itsessään. Tapahtumat tuovat lisäväriä Heilan arkeen etenkin juhlien ja sesonkien alla: Heilan kesätori ja joulutori houkuttelevat kävijöitä vuodesta toiseen ja pienempiä teemapäiviä järjestämme ympäri vuoden.
Heilan olut-, siideri- tai viinitasting on oiva tapa tutustua Viiniheilan ja Pihamaan Panimon palkittuihin tuotteisiin. Kotioloissa makuelämyksiä voi loihtia Juureva kotikeittiö -blogimme sesonkiin sopivilla lähiruokaresepteillä. Suolaisten ja makeiden lähiruokareseptien takaa löytyy tietysti Heilan henkilökunta. 

Heilan yli 500 neliön lähiruokakauppa on täytetty pientuottajien herkuilla ja paikallisilla tuotteilla. Palvelutiskistämme nappaat kauppakassiin lähitilojen tuoretta lihaa ja paikallista kalaa – usein tarjolla on myös Heilan oman keittiön kokkien loihtimia salaatteja tai muita arkea helpottavia kotiin viemisiä.
Heinolan Heila on siitä harvinainen lähiruokatori, että täältä löytyy myös oma viinitila ja panimo. Heilan viinimyymälästä Pihamaan pirskahtelevat viinit ja kuohuviinit sekä Heilassa tehty Sahti lyöttäytyvät ostoskoriin samalla, kun poikkeat Heilassa lähiruokaostoksilla.
Pihamaan taidolla ja tunteella valmistettujen ja monesti palkittujen viinien raaka-aineet ovat peräisin kantatilalta Kalkkisista. Kotimaiset viinivaihtoehdot passaavat lähiruuan seuraksi paremmin kun nenä päähän – juomasuosituksia saat Henriltä ja muulta henkilökunnaltamme!
Heilan suojissa toimivassa Pienpanimokauppa Hilpeässä on oluen ystäville satoja käsityöläisoluita ja -siidereitä kotimaisilta pienpanimoilta. Uutuuksia tupsahtelee tasaiseen tahtiin, joten poikkea tarkistamassa tilanne.


Lähdemme aamulla Pohjois-Pirkanmaan/Tampereen seudulta kohti Lahtea ja Heinolaa. Perillä n. klo 11.00 omatoimista tutustumista Heinolan Heilan myymälöihin ja ravintolaan sekä lähistöllä oleviin Outlet myymälöihin - Marimekko ja Havi. Pienen kävelymatkan päässä on Tokmanni sekä JYSK tavaratalot. Paluumatkalla poikkeamme Heinolan Kauppahallissa, Suomen suurimmassa kirppiksellä ja erilaisessa outlet myymälässä. Paluu illalla kotipaikkakunnille. 

Matkan hinta/henkilö: 40 €
Sisältää: kuljetuksen

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Ilmoitathan mahdollisista ruoka-aineallergioista sekä voimassa olevasta museokortista varauksen yhteydessä.

Alustava reitti: Ruovesi - Orivesi - Tampere - Kangasala - Pälkäne-..
Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmoitathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.